måndag 19 april 2010

Nytt porslin i helgen


Jag laddar upp med rosmönster till sommaren, underbara armband och halsband ska de bli...i hörnet står en ovanlig Stig Lindberg assiett och ramarna är till framtida projekt.

Igår var en perfekt söndag, vi cyklade omkring och spanade in vårt nya område. Vi ska förhoppningsvis flytta i Augusti, allt blir snart klart och då skriver jag mer om det äventyret! Jag fyndade en massa porslin också som Malte lyckades baxa tillbaks till Studion med storcykeln, det måste ha varit minst 60 kilo eller något sådant.


Antikt rosmönster från Gefle, det vackraste rosmönster jag sett någon gång känns det som. Lila och rosa samtidigt, Sjukt underbart!


Ett blivande armband i den första fasen, ännu är det långt kvar till färdigt resultat!

En nyhet för alla er som bor i Stockholmstrakten är att jag börjar sälja linjen Swedish Classics, silverinfattade porslinssmycken med klassiska, grafiska mönster från 1950 & 60-talet i galleriet/butiken SWOP ART på Roslagsgatan 60 i Vasastan snart, skickar paketet idag :) Berså och Adamsmycken är nerpackade samt en massa andra underbara skandinaviska mönster. De mer romantiska smyckena finns sedan tidigare på Designtorget.

Perfekt sommarpresent till er själva eller någon väldigt kär när ni ska på fester och bröllop, fyller år, tar studenten eller firar bröllopsdag!