tisdag 19 december 2006

Tillbaks till slipgruvan


Här står vi och poserar i sliptagen. Arméns skyddsglasögon från 60-talet gör sitt till för looken, speciellt Elin som kör dubbelglas (och inte riktigt kan hålla sig för skratt)! ;) Efter långt uppehåll för julens marknader längtar man nu tillbaks till slipmaskinen. Men det kommer att dröja till nästa år tills det blir något av det.

Nu har vi också köpt mycket nytt (gammalt) porslin. Tusen tack till Sandra för urvalet! Det är underbart att få nya tallrikar med nya mönster. Varje porslinsmönster inspirerar till nya former och ger nya idéer.

Har du förresten själv ett favoritporslin som gått i kras eller spruckit? Vill du att din gamla kaffekopp ska förvandlas till ett tjusigt hårspänne? Slå en pling.

Vi kommer i början av 2007 att fortsätta utveckla smyckeskollektionen med bl.a. hårspännen, halsband, kanske även armband och hängande örhängen. Jag kommer att kolla lite mer på maffiga märka ringar. Det har ju blivit en tradionell könsordning över det här, jag sysslar mer med de manliga accessoarerna: manchettknappar, slipsnålar och kavajstickare, medans Elins favoriter är rosringar och örhängen. Inget konstigt förstås, man gör ju saker och ting som man själv tycker är snyggt. Tyvärr har jag ännu inte kommit så långt med de mer manliga ringarna.

Fruhliche weinacht!


// Malte



1 kommentar:

Anonym sa...

elin är totalt underbar i dubbelbrillor, men malte går inte av för hackor han heller! well done, folks!