tisdag 29 december 2009

Vintage Fairy Tales

Jag träffade Rebecka Ryberg Skytt på julmarknaden Good för några veckor sen och vi bytte lite trasigt Amanitaporslin mot en härlig ring, kika in på hennes blogg här:

Vintage Fairy Tales: http://beckybus.se/wordpress/

Jag drömmer om fler Amanita foton framför hela hennes servis i samma mönster! Hela hon var liksom färgglad, röd och rosa och jag blev bara glad av att träffa henne.

Jag behöver mer Bersåporslin, trasigt, slitet med sprickor? Det spelar ingen roll! Jag gör något vackert av det så går det inte till spillo! Har du något slängt hemma?
Eller kanske en burk med unika gamla knappar? Ska vi byta grejer med varandra?

God jul och Gott nytt år! Sägen står inför ett mycket spännande 2010!

fredag 18 december 2009

Musselmalet och kärleken till Köpenhamn


Hej!
Jag har en riktigt kul dag på jobbet, det har jag alltid men denna är fin alltså!
Först kommer en trevlig karl och hälsar på i studion och handlar det feta armbandet Drömslottet till någon som blir riktigt glad i jul! Jag upptäckte också att jag är med i Family Livings nya nummer! Jag brukar läsa den så detta var ju kanon, att Starlethalsbandet fortfarande finns kvar i webshoppen tycker jag är ett under, det är ett av de snyggaste halsbanden jag gjort om jag får säga det själv!



Fler kul nyheter följde, roliga mail, ordrar och så försöker jag summera min dag igår i Köpenhamn! Förutom att jag frös som ett as om fötterna vilket jag åtgärdade på Naturkompaniet i morse så var det väldigt spännande igen i Köpenhamn. Jag börjar känna mig lite hemma, spanar lite, jobbar hårt och tar ett glas med mig själv och har lite hygge. Sen träffade jag en snäll dam, Else, som gav mig 2 tefat musselmalet! Jag tycker jättemycket om det porslinet och ska börja tillverka av det snart så har du trasigt musselmalet eller annat porslin, kanske lite skadat - Hör av dig!



Nu ska vi till landet och träffa Polly som varit´i princip insnöad med farmor sen igår, otroligt att sånt kan hända, det känns så medeltida på något sätt.

Jobbar sista dagen i studion på måndag så för er som fortfarande inte är klara med julklapparna. Slå till i helgen så tror jag att chansen finns att de kommer fram innan jul!

Skåne?!

torsdag 10 december 2009

Julpynt och julmarknader

Jag har inte julpyntat! Det hinner jag inte! Ok en stjärna i köket har det blivit men sen tog det stopp, men vad gör väl det? Jag har köpt sötaste kuddfodralen av en tjej som har en blogg som heter nusseblogg.se, 180 pix, tyckte det var som hittat, jag är inte direkt den tålmodiga typen av hantverkare så att sy sådana här tjusiga lapptäckeskuddar är allt för tidskrävande för att vara min grej!



Kom igen nu folket, jag är gift med företaget för tillfället och jag jobbar hårt de kommande dagarna! Hoppas vi ses på Good Jul på Lilla Tog på lördag eller söndag! Två kompisar kommer att sälja mina grejer samtidigt på söndagen den 13 dec på Designjulmarknaden på Dockan.

Sen alla underbara Danska kunder och kontakter; La Oficina, se www.laoficina.dk
17. dec. kl. 19-21: GO HOME BAZAR. Fri entré. Det är inte så ofta jag är i köpenhamn så passa på atthandla julklapparna live i trevlig atmosfär, de har gott vin och ett otroligt fint hus, det ni!

torsdag 3 december 2009

Ny butik på Istedgade


Packningsverkstad!
Snart blir det enkelt att handla Sägens smycken i Danmark

På Istedgade 84 b ligger en liten butik som heter Retro Vintage Design och dit är ett stort paket på väg med mina Dining with Grandma smycken. Killen som har affären fastnade för linjen Swedish Classics mest så nu åker små juveler med Berså, Prunus och andra stilrena och coola mönster till Köpenhamn! Yippie :)

onsdag 2 december 2009

Bloesem blog

Idag är jag med på Bloesems underbara blogg! Jag brukar läsa henne så ofta jag hinner och blir alltid inspirerad, kolla in här: http://www.bloesem.blogs.com/

Har ägnat den här onsdagen åt att lägga upp nya örhängen på sidan och stressat hem för att avlösa Malte i sjukstugan där hemma. Kankse, kanske kan vi lämna på dagis imorgon och få jobba en hel dag, lyxigt i så fall! Jag har tagit igen missade arbetstimmar varje kväll i alla fall till 10 men det är kul när det känns som det lönar sig. Flera av de nya produkterna är redan på väg till Usa och Nederländerna till sina nya hem, jippie!

Nya örhängen som kommer på sidan imorrn:

tisdag 1 december 2009

Sägen+Nelly=sant

Snart kan du hitta ett speciellt urval av sägens smycken i Nellys fina webshop: www.nelly.com . Det blev egentligen klart för många månader sen men jag har kämpat med att få alla produkter klara och nu är paketet i Borås, redo att öppnas och fotas så snart kommer alla Nelly-älskare att kunna handla Sägens smycken, det känns stort och jag är superglad! Perfekt timing nu till jul också. Själv har jag redan suttit hemma, sippat vin och handlat mina klappar på etsy.com - skönare shopping finns nog inte än den jag ägnar mig åt på nätterna i min egen lägenhet!