fredag 19 februari 2010

Nya butiker


Välkommen säger jag till mina nya butiker Tante Groen i Odense, Candypearl.dk, Annacill i Helsingborg och butik Claire.dk på Hansakompaniet i Malmö!

Annacill och Claire är så nya att paketen med smycken fortfarande står här på skrivbordet och väntar på att skickas iväg.

Modemässan var otroligt givande och uttröttande på alla möjliga och omöjliga sätt. Det bästa av allt var alla härliga människor och butiksägare som jag träffat och det jobbigaste att vara inomhus i en rätt ful mässhall i en massa dagar i sträck och tågens och trafikens kaos.

Den bestående känslan efter mässan är ändå ren och skär glädje! Liksom jaaa! Jag vågade! Det blev jättebra! Jag fick bra butikskontakter! Och vetskapen om att nu vågar jag igen, planerna smides för fullt redan nu. Det var underbart att jobba tillsammans med Teres och Susanna och gav helt klart mersmak. Alla marknader genom åren då jag alltid gjort allt själv... Att samarbeta gjorde mig säkrare och mer effektiv på alla sätt och vis.

Nu ska jag resa iväg ett tag och sedan den 8 mars när jag är tillbaka så blir det att köra järnet igen! Jag har en massa fina nya smycken att lägga upp i butiken då. Den nya kollektionen med håraccessoarer av underbara vintagetyger är också färdig så den ska fotograferas och läggas upp den med. Jag har fått en ny favoritplånbok, den har rosmönster såklart och snart får ni också se den :)

fredag 12 februari 2010

Min lilla värld mitt i den stora


Mitt i en rörig B hall i Bella Center, bland importerat krimskrams, ryska skinnmössor av djur som man inte vet hur de ser ut i verkligheten och en dam som målar på grisar finns en liten liten bit av min värld.

Jag har inte vågat steget förrän i år, en gratis mässplats avgjorde saken och jag har verkligen inte ångrat mig. Jag älskar detta! Sägen hjärta modemässa och detta är som vanligt...bara början....

torsdag 4 februari 2010

Nya spännande samarbeten på G

Kära mig själv, Det går upp och det går ner men det går ta mig fan alltid framåt! Tjohoo :) Efter att ha blivit grymt besviken när jag fick monterskissen från Bella Center igår em, jag hade föreställt mig att jag kunde utforma allt själv och samarbetar ju med Susanna och Teres och har en massa idéer och sen kommer dom och säger att jag inte ens får sätta ditt egna kreativa bord utan måste ha deras, snyft, det blir inte alls lika snyggt! Så blev jag idag väldigt glad å andra sidan då jag skickade smycken till en monter på Antikmässan som jag ska samarbeta med och där mina smycken ska visas tillsammans med annan exklusiv retrodesign. Magnus som har montern ifråga och även företaget MABJO verkar dela min uppfattning om formgivning och tyckte att jag inte bara skulle ställa ut klassikerna. Det är väl roligare med ett superunikt smycke?

Nu åker dessa darlingar till Älvsjö och får tala för sig själva, men förhoppningsvis talar de även lite för mig! ( Hallo lovely shopowners, take us to see the world, why not Japan! Fine Swedish Retro Porcelain Jewellery! )


Swedish Classics


Våren 2010 är BLÅ!


Romantiska rosor


Grönt set Jugend Liljor